Primarul Mihaiu a găsit o soluție pentru încălzirea blocurilor din Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță încheierea unui protocol cu Termoenergetica pentru a ajuta peste 11.000 de locuitori în problema încălzirii. ”Mă bucur că a existat o majoritate responsabilă care a votat pentru acest proiect”, a transmis primarul. Cu toate acestea, el spune că PSD a votat împotrivă.

”Azi am propus Consiliului Local un protocol cu Termoenergetica prin care să suplimentăm lipsurile în zonele cele mai afectate din Sectorul 2. Proiectul a trecut şi am făcut un prim pas în ajutarea a peste 11.000 de oameni care suferă nepermis de mult în anotimpul rece (din păcate va fi funcţional abia iarna viitoare)”, a scris, joi seară, pe Facebook, Radu Mihaiu.

Primarul a detaliat care este soluţia propusă: ”Scopul final e să montăm nişte echipamente în apropierea capetelor de coloane care să încălzească agentul termic cât mai aproape de utilizatorii finali. Forma discutată are în vedere cazane care funcţionează cu gaz, în care Sectorul 2 plăteşte închirierea, iar Termoenergetica plăteşte combustibilul”.

PSD a votat împotriva acestui proiect

”Dintr-un calcul cinic politic, PSD a votat împotriva acestui proiect, justificând: “nu e treaba noastră, de ce să ajutăm Termoenergetica?”. Aşa cum am spus şi în şedinţa de Consiliu Local, treaba noastră nu e să ajutăm Termoenergetica, treaba noastră e sa ajutăm cetăţenii Sectorului 2. Mă bucur că a existat o majoritate responsabilă care a votat pentru acest proiect”, a mai scris primarul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati