Primarul Nicuşor Dan anunţă lucrări de reparare a trotuarelor de pe Bulevardul Regina Elisabeta

0
301

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat sâmbătă demararea lucrărilor de reparare a trotuarelor de pe Bulevardul Regina Elisabeta şi străzile adiacente.

„Se repară trotuarele pietonale de pe Bd. Regina Elisabeta, str. Inginer Anghel Saligny, str. Ilfov, str. George Georgescu. Anul acesta, am investit în reparaţia trotuarelor din Capitală aproximativ 34 de milioane de lei, iar suprafaţa totală pe care s-a intervenit este de 74.000 de metri pătraţi”, a scris Nicuşor Dan, într-un mesaj pe Facebook.

El a precizat că Administraţia Străzilor Bucureşti a executat lucrări de reparaţii pe artere principale din toate cele şase sectoare ale oraşului, printre care Splaiul Unirii, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei, Bulevardele Lascăr Catargiu şi Gheorghe Magheru, Şoseaua Chitilei, Calea Griviţei, Şoseaua Pantelimon, Drumul Sării, Şoseaua Virtuţii.

„Lucrările vor continua şi anul viitor, pe toate străzile şi bulevardele pe care le administrăm şi au nevoie de reparaţii”, a transmis primarul general al Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.