Primarul Sectorului 1 a demolat proprietăți ale Universității Bioterra – VIDEO

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că un gard şi o poartă metalică ridicate ilegal pe domeniul public de Universitatea Bioterra Bucureşti au fost demolate.

”Am demolat gardul şi poarta metalică care a fost construită nelegal de Universitatea Bioterra Bucureşti pe domeniul public al Municipiului Bucureşti (…) Dispoziţia de desfiinţare a fost semnată de mine iar lucrările de demolare au fost îndeplinite de ADP Sector 1 şi Direcţia Control Urban- Biroul de Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal din cadrul Poliţiei Locale Sector 1”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

Aceasta afirmă că poarta se afla pe Drumul Nicolae Şuţu, la intersecţia cu Drumul Eugen Brote, bloca accesul pietonilor şi bicicliştilor către Şoseaua Străuleşti.

”Este drumul care duce până la Lacul Griviţa, cum vii dinspre Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti. Cheltuielile înregistrate de ADP Sector 1 pentru desfiinţarea lucrărilor vor fi recuperate de la Universitatea Bioterra Bucureşti, care poate solicita revendicarea materialelor rezultate ca urmare a desfiinţării, în termen de 30 de zile de la data depozitării în locaţiile ADP Sector 1”, a mai transmis Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati