Primarul sectorului 1 al Capitalei vrea să amenajeze terenuri sportive în zona Intrarea Străuleşti

0
212
clotilde armand
Foto: Facebook / Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să amenajeze terenuri sportive în zona Intrarea Străuleşti, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 23 martie regăsindu-se un proiect de hotărâre pe această temă.

Conform referatului de aprobare al proiectului, proprietatea din Intrarea Străuleşti nr. 11 este cuprinsă în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Bucureşti. Terenul de aproximativ 22.000 de metri pătraţi este neutilizat, iar pe suprafaţa sa creşte vegetaţie spontană, dând ‘un aspect insalubru’ zonei.

‘Se aprobă solicitarea către Consiliul General al Municipiului Bucureşti de a aproba transmiterea în administrarea Consiliului Local Sector 1 a imobilului aparţinând domeniului public al Municipiului Bucureşti situat în Intrarea Străuleşti nr. 11 (…) în vederea amenajării unor terenuri sportive’, prevede proiectul de hotărâre. Finanţarea lucrărilor se face din fondurile bugetului local şi/sau din alte fonduri legal constituite.

Proiectul vizează realizarea unui spaţiu multifuncţional care să corespundă nevoilor comunităţii locale, prin oferirea mai multor zone destinate atât odihnei, cât şi practicării sportului de plăcere, prin amenajarea de terenuri de sport.

‘Prin realizarea investiţiei se doreşte creşterea gradului de confort a utilizatorilor şi asigurarea posibilităţii de relaxare în aer liber, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a acestora, prin punerea la dispoziţia lor a unui spaţiu special destinat recreerii şi practicării în aer liber a unor activităţi sportive’, precizează sursa citată.

Sursa: PRESSONLINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.