Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, vrea decalarea orelor în şcoli

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat azi pe pagina sa de socializare, că toate unităţile de învăţământ din sector sunt pregătite pentru reînceperea în direct a orelor. El a menţionat că a solicitat conducerii şcolilor să decaleze orele, astfel încât copiii să nu mai aibă pauză în acelaşi timp şi să aerisească la fiecare 20 de minute sălile de clasă.

,,La Sectorul 2, toate unităţile de învăţământ sunt pregătite conform cerinţelor. Reîntoarcerea copiilor în bănci nu putea fi amânată. Nimeni nu ne poate spune azi când va dispărea cu totul pandemia. E clar că nu putem aştepta la nesfârşit pentru a ne relua viaţa. (…) Deşi nu se află printre recomandările oficiale, am rugat şcolile din Sectorul 2 să implementeze două măsuri suplimentare: 1. decalarea orelor astfel încât nu toţi copiii să aibă pauză în acelaşi timp, 2. aerisirea la fiecare douăzeci de minute”, a spus Radu Mihaiu pe Facebook, scrie bucurestifm.ro.

El a afirmat de asemene, că de luni unităţile de învăţământ vor funcţiona conform scenariului galben.

,,Copiii de grădiniţă, ciclul primar, clasa a 8-a şi a 12-a revin la şcoală. Avem aproape un an de când trăim cu acest virus. Cunoaştem riscurile şi efectele măsurilor. Suntem oricând pregătiţi să ne adaptăm dacă circumstanţele o vor cere”, a mai precizat Radu Mihaiu

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati