Primarul Sectorului 2: Săptămâna aceasta finalizăm 12 blocuri proaspăt reabilitate

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că săptămâna aceasta vor fi finalizate 12 blocuri proaspăt reabilitate.

„În ultimele luni am fost la zeci de recepții după astfel de proiecte. La multe se lucrase bine, la altele nu, chiar deloc. Însă un lucru e constant – nu există o comunicare bună între asociații și constructori. 

Fie asociația nu era la curent cu proiectul efectiv, fie nu știau de existența problemelor descoperite pe parcurs. Pe partea cealaltă, constructorii se milogeau pe la uși pentru acces, primeau cerințe contradictorii – pune glaful, scoate glaful. Uneori nu primeau detalii despre deficiențele semnalate de locatari. 

Fără o comunicare constantă și transparentă, inevitabil apar certuri și blocaje inutile. Am intermediat multe situații “fierbinți” la astfel de proiecte. În cele mai multe cazuri soluțiile erau evidente și la îndemână. Totuși, nu mai reușeau să se înțeleagă. Până la urmă remedierile s-au făcut, dar după mult stres și timp irosit pentru toată lumea. 

Voi merge și la aceste recepții. Vreau să mă asigur că se pune mai mult accent pe calitatea finisajelor, așa cum am cerut. Și vreau să văd dacă asociația e la curent cu toate detaliile legate de lucrarea care tocmai s-a făcut în blocul lor”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati