Primarul Sectorului 2 spune că Piața Obor își va muta activitatea în aer liber

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, propune o alternativă pentru bucureștenii care obișnuiesc să-și facă cumpărăturile la Piața Obor. El spune că în sectorul 2, vor fi amenajate tarabe în aer liber pe lângă piețele mari, astfel încât comercianții și cumpărătorii să nu fie afectați, scrie bucurestifm.ro.
Deși actualul val al pandemiei este de departe mai violent și mai periculos, trebuie să găsim o soluție ca alimentele să ajungă pe masă. O variantă pe care suntem pregătiți să o urmăm ar fi ca tarabele să fie mutate afară sub corturi, iar magazinele de la etajul unu și doi să rămână deschise cu un circuit limitat și respectat strict.
Am băgat azi în ședință toate direcțiile din Primărie care pot ajuta în acest sens. Am cerut Poliției Locale să asigure suficiente echipe încât să ne asigurăm că se respectă măsurile de distanțare socială în Piața Obor. Am stabilit cu cei care administrează piețele să pregătească montarea corturilor și reorganizarea tarabelor. Am convins comercianții de la tarabe să suporte chiar și frigul pentru a putea continua.
Trecem prin clipe grele. Avem nevoie să depunem toți un efort. Iar piața, într-un fel sau altul, trebuie să își continue activitate – să furnizeze oamenilor hrana fără de care nu se poate trăi.
Piața Obor și Cremenița își vor putea muta imediat activitatea în aer liber. Mai căutăm variante și pentru Gemeni, Delfinului, dar spațiul din jur nu e foarte ofertant. Vă țin la curent”, a anunțat Radu Mihaiu pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati