Primarul Sectorului 5 se va ocupa personal de sesizările cetățenilor din sector

0
90
Foto: Facebook / Primaria Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu a anunțat că se va ocupa personal de sesizările cetățenilor din sector, zilnic, timp de 30 de minute. Decizia a fost luată după o vizită de lucru în spațiul destinat departamentelor care lucrează direct cu publicul.

Cu această ocazie, edilul Sectorului 5 a stat de vorbă cu cetățenii din Sectorul 5 care se aflau în acel moment în open-space.

După ce a ascultat care sunt problemele cu care se confruntă atât cetățenii, dar și personalul Primăriei, edilul Sectorului 5 a decis să meargă zilnic, cel puțin 30 de minute, în open space-ul unde se lucrează direct cu publicul, pentru a avea mini-audiențe cu cetățenii.

Totodată, acesta a spus că după ce va discuta cu oamenii pe care îi va găsi în open space în momentul în care va efectua vizitele zilnice, va prelua personal sesizările acestora și le va duce spre rezolvare direcțiilor de specialitate cu competențe din Primăria Sectorului 5 pentru soluționare. Astfel, durata de răspuns ar urma să fie mai scurtă.

Cristian-Victor Piedone Popescu spune că prin aceste acțiuni își dorește să afle direct de la cetățeni care sunt problemele cu care se confruntă atunci când relaționează cu personalul Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.