Primarul Sectorului 5, dezbatere cu locuitorii din zona Sălaj

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a organizat săptămâna aceasta o dezbatere publică cu locuitorii unor blocuri din zona Sălaj. Dezbaterea a vizat destinaţia pe care cetăţenii şi-o doresc pentru un teren de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, lăsat în paragină de fostele administraţii.

Împreună cu aceştia, edilul a hotărât şi a dispus amenajarea mai multor locuri de parcare, a unui loc de joacă pentru copii şi a unui spaţiu verde pentru relaxare şi recreere, prevăzut cu alei şi băncuţe.

Primarul le-a promis cetăţenilor că cele menţionate mai sus vor fi date în folosinţă începând cu 30 iunie 2021.

„Am vrut neapărat să mă întâlnesc într-o dezbatere publică cu cetăţenii din zona Sălaj. Ei sunt cei care decid ce vor să aibă în jurul casei lor. Împreună cu ei am decis ca pe un teren de 1.000 de metri pătraţi să amenajăm locuri de parcare, un loc de joacă pentru copii, dar şi un spaţiu verde. Interacţiunea directă cu voi, cetăţenii, este extrem de importantă, întrucât îmi dă o viziune mai clară asupra doleanţelor pe care le aveţi. Ştiu că sunteţi nerăbdători şi că vă doriţi să vedeţi schimbări cât mai repede, din cauza nepăsării fostelor administraţii. Tocmai de aceea îmi dau toată silinţa să rezolv cât mai repede problemele sectorului. Mai ştiu însă şi că aveţi încredere în mine, iar acest lucru îmi dă puterea necesară să mă lupt cu neregulile din sector. Şi eu aştept cu nerăbdare următoarele întâlniri cu voi şi am încredere că împreună putem scoate Sectorul 5 din întunericul nepăsării din trecut”, a precizat Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati