Primarul Sectorului 5: Împreună cu oameni cu inimă mare am „înfiat” o familie cu 9 copii, lăsată de izbelişte de autorităţi să doarmă sub cerul liber

1
436
Foto: Facebook / Cristian Popescu Piedone

„Ne plângem, deseori, că natalitatea sfintei noastre țărișoare se duce de râpă! Umplem televizoarele cu statistici sumbre și ne prefacem mirați că tinerii noștri se căsătoresc din ce în ce mai târziu, iar copii… fac tot mai puțini! NU ESTE AȘA? NU AȘA PROCEDĂM? BA… FIX AȘA, OAMENI BUNI! Problema este însă la noi, poporul!”, scrie, pe Facebook, primarul sectorului 5, Cristian Popescu-Piedone.

  • „Vă dau un exemplu: O mamă și un tata cu NOUĂ copii nu și-au mai putut plăti rata la casă și au ajuns în stradă!!! Ce au făcut aleșii neamului și poporul, deopotrivă? O BUNĂ VREME… NIMIC! I-AM LĂSAT ÎN STRADĂ, CU TOT CU COPII! Ba unii… LE-AU REPROȘAT CĂ AU FĂCUT PREA MULȚI COPII!!!!! Ce au făcut cei doi părinți?  AU CONTINUAT SĂ MUNCEASCĂ, SĂ-ȘI CREASCĂ ȘI SĂ-ȘI EDUCE COPIII!!! Au dormit pe stradă, au dormit într-o mașină, au dormit în modesta chirie pe care arareori și-au permis-o! Ce au făcut copiii? CEI DE ȘCOALĂ… ȘI-AU VĂZUT DE CARTE!!! PATRU DINTRE EI AU PARTICIPAT CHIAR ȘI LA OLIMPIADELE ȘCOLARE!!! Ei bine… eu, Piedone, oameni cu suflet bun din presă și prietenii mei cu inimi bune I-AM „ÎNFIAT”!”, scrie edilul Piedone.

„Le-am oferit un adăpost provizoriu! Măcar să treacă iarna liniștiți…Am pus mână de la mână și i-am oferit bunei mame… de la săpun și lenjerii de pat… până la rechizite școlare, aparatură de gătit, de spălat și, desigur, merinde! NU AM CHELTUIT NICIUN LEU DIN BUGETUL SECTORULUI 5! APARATUL PRIMĂRIEI SECTORULUI 5 NU A AVUT NICIUN FEL DE IMPLICARE !!!

Împreună cu prietenii… am pus din ce am avut, să le fie bine! De ce? Pentru că Dumnezeu a refuzat să-i lase singuri în strada rece! Și pentru că eu, omul Piedone, și prietenii mei cu suflete bune CREDEM CĂ NICIUN COPIL NU TREBUIE SĂ FIE ARUNCAT ÎN STRADĂ DIN CAUZA UNUI CREDIT BANCAR CONTRACTAT DE FAMILIE PENTRU VISUL DE A AVEA… O CASĂ!! Le mulțumesc tuturor celor care i-au ajutat și au vrut, din inimă, să facă imposibilul posibil pentru aceasta familie! Cu respect, omul Piedone”, menţionează primarul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.