Primarul Sectorului 6, către operatorii economici: Vă revine responsabilitatea de a vă face curat in fața magazinului

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu transmite un mesaj „pentru agenții economici, in general, și pentru proprietarii de magazine, în special”.

„Cred că nu m-am făcut înțeles, dar nu-i nimic, repet până mă voi face înțeles. Iar dacă nu mă fac înțeles și nu se poate cu vorba bună, nu-i nimic, vor curge amenzile.

Vă revine responsabilitatea de a vă face curat in fața magazinului, legea este foarte clară. Prin hotărâre de Consiliu Local am fixat și amenzile si nu sunt mici deloc.

Nu ați fost amendați până acum pentru că sunt încă in situația în care trebuie să iau de mână fiecare polițist local și să-l trec strada. Mesajul meu va ajunge din ce în ce mai clar la poliția locală și va ajunge cu siguranță și la dvs.

După sărbătoarea Paștelui vom da drumul la o campanie de informare din ușă în ușă cu privire la obligațiile care revin și, zic eu, ar fi păcat să ajungem și la o campanie de amenzi.

Vă garantez că in 4 ani ne vom civiliza, chiar dacă și cu forța. 

Eu stiu că nu angajații magazinelor fac mizerie, stiu ca o minoritate dintre noi are probleme serioase de educație si de bun simț. Totodată, magazinele de proximitate produc indirect mizerie si legea prevede foarte clar ca trebuie sa se asigure ca 5 metri in fața lor este curat. 

Altfel, e păcat de munca lucrătorilor ADP si de banii noștri. Aici, de exemplu, in această fotografie s-a curățat, s-a săpat, s-a însămânțat”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati