Primarul Sectorului 6 enumeră cei trei factori de care depinde succesul mandatului său

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu enumeră cei trei factori de care depinde succesul mandatului său de edil.

„Plecând de la premisa că un primar este bine intenționat și are mereu în cap să facă tot ce ține de el pentru ca să miște lucrurile și nici nu este imbecil, sunt trei factori de care depinde succesul mandatului lui: 

1. Echipa pe care și-o face în hățișul administrativ al unei legislații perimate în ceea ce privește funcția publică care compensează vechimea și nu performanța; 

2. Bugetul pe care îl are la dispoziție și fondurile suplimentare pe care poate să le atragă; 

3. Contractorii, adică acele firme care sunt contractate să execute lucrările și să presteze serviciile de care comunitatea are nevoie. 

Simt că unul dintre marii contractori pe care îi are Primăria Sectorului 6 este pe cale să ne tragă clapa. Nu sunt în general (cred că nu sunt control freak) dar nici nu-mi place ca lucrurile să nu fie în controlul meu, mai ales când sunt responsabil în fața oamenilor pentru banii publici din taxele și impozitele lor. Eu pur și nu înțeleg de ce unele firme participă la licitații apoi se răzgândesc că nu le mai convine pretul iar peste 3 ani vin si solicită sume aproape duble decât cele cu care au licitat fără să le oblige nimeni. Sume duble, da, nu 10, 15 sau 20% din valoarea inițială. Probabil că se bazează și pe faptul că primarii clipesc primii pentru că pe ei îi înjură lumea…”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati