Primarul Sectorului 6, întâlnire cu liderul Platformei DA din Republica Moldova, Andrei Năstase

Primarul Sectoruui 6 Ciprian Ciucu a primit astăzi vizita lui Andrei Năstase, liderul Platformei DA din Republica Moldova și a consilierilor generali ai Platformei DA din Consiliul General al municipiului Chișinău.

Primarul spune că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre proiecte comune și despre înfrățirea Sectorului 6 cu Sectorul Buiucani din Chișinău.  

„În aceste weekend am fost în Republica Moldova la Chișinău pentru a reprezenta Sectorul 6 la inaugurarea parcului „Alunelul” amenajat cu sprijinului Sectorului 6, cu suma de 846.000 euro.  Inițiativa a aparținut fostei administrații și a fost una dintre puținele măsuri pe care am gasit-o potrivită și pe care eu nu am criticat-o la acel moment.  

Parcul arată bine, banii au fost cu folos cheltuiți de către Pretura  Sectorului Buiucani, cetățenii municipiului Chișinău sunt recunoscători Sectorului 6, foarte mulți chișinăuani au dorit să mă întorc cu acest mesaj. Pretorul Vadim Brînzaniuc (omologul meu din Chișinău) a făcut o treabă bună.

Aceste infrățiri între orașe sunt normale și este normal să colaborăm și să ne ajutăm.  De multe ori orașele găsesc forme mai rapide de colaborare sau ajutorare decât guvernele.  

P.S. Da, știu nu s-au terminat treburile în Sectorul 6, dar asta nu înseamnă că nu putem acționa pe mai multe planuri,  am în vedere sa continui la un alt nivel relațiile de la nivel internațional,  inclusiv cu subdiviziune unui oraș din Franța. Nu spun încă ce oraș,  aștept sa avanseze discuțiile”, a scris Ciucu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati