Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024, puse în vânzare săptămâna viitoare

1
220

Organizatorii festivalului Untold de la Cluj-Napoca au anunţat astăzi când vor fi puse în vânzare primele 100.000 de abonamente pentru ediţia din 2024.

  • Pentru fanii care se înscriu pe site-ul festivalului, aceste abonamente vor avea un preț special de 99 de euro plus taxe.

Organizatorii Untold anunță că pe data de 12 septembrie, la ora 12.00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediția din 2024.

Fanii entuziaști ai festivalului sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziționarea acestor abonamente speciale.

Untold e pe locul 6 în Top 100 Festivals

„Înregistrarea online le oferă șansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale și le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experiențele pregătite de organizatori pentru ediția de anul viitor”, transmit organizatorii.

Potrivit acestora, în acest an, Untold, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-și poziția ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, și a reușit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.