Primele parcări pentru biciclete din București, construite în Sectorul 6. Cât costă închirierea unui loc – FOTO

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat, miercuri, finalizarea primelor patru parcări pentru biciclete din București, precizând că tariful de închiriere pentru un loc va fi de 100 de lei pe an.

„Avem primele 4 parcări de biciclete în București! Le-am pus la cca. 1 – 2 km de stațiile de metrou, în sprijinul conceptului «last mile», în zone cu blocuri, pentru că bicicletele sunt dificil de ținut în apartament. Accesul este securizat se face cu cartele și vor fi supravegheate video. Alocarea se va face în ordinea cronologică a cererilor. În următoarea ședință de Consiliu Local vom vota regulamentul si vom da drumul la înscrieri”, a anunțat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Abonamentul pentru locul de parcare va fi încheiat pentru o perioadă de 1 an cu Administrația Comercială a Sectorului 6, cu posibilitate de prelungire, în cazul în care chiriașul solicită reînnoirea abonamentului cu cel mult 60 de zile înainte de expirare și achită taxa aferentă abonamentului pentru încă un an.

Tariful de închiriere pentru un loc este de 100 lei/an.

Pot fi alocate două locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă unde are reședința solicitantul.

Accesul se va face pe baza de card de acces individual, ce este obținut după achitarea tarifului de 100 de lei/ an si al garanției pentru acesta.

„O astfel de parcare are 25 de locuri. Dacă există cerere, vom mai face și le vom bugeta și pentru anul viitor”, precizează primarul Sectorului 6.

Cele patru parcări se află la următoarele adrese:

1. Vintila Mihailescu nr. 12
2. Aleea Ramnicel nr. 2
3. Str Ghirlandei nr. 50
4. Bd 1 Mai nr. 26.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati