Primele reacții ale jandameriței prinsă cu droguri: „Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”

1
517
foto: antena3.ro

Tânăra care a fost prinsă cu droguri în poșetă, angajată a Jandarmeriei Române, a făcut primele declarații în care explică faptul că drogurile nu i-ar fi aparținut.

Potrivit acesteia, plicurile ar fi fost ale unei prietene. După incident, tânăra a intrat în concediu de odihnă și este consiliată de un psiholog, potrivit antena3.ro.

”Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele. Au fost ale unei persoane care mi-a transmis un alt fapt. M-a rugat să îi țin niște bani, atâta tot. Nu am avut idee de ceea ce se întâmplă”, mai spune ea, potrivit Observator.

Când taxi-ul în care se afla a fost oprit pentru control aceasta le-a spus polițiștilor că este purtătoare de cuvânt la brigada de intervenții speciale a jandarmeriei.

Aceștia nu s-au lăsat însă intimidați, așa că au controlat-o și au găsit în geanta ei mai multe plicuri cu un praf alb, cel mai probabil substanțe interzise și o folie rulată folosită de obicei pentru prizarea drogurilor. Dar și o bancnotă de 200 de lei, folosită pe post de pliculeț.

1 COMENTARIU

  1. Este destul de dificil să-i crezi explicația la valoarea nominală, având în vedere circumstanțele. A pretinde că drogurile aparțineau unui prieten pare a fi o încercare clasică de a se distanța de responsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.