Primii copii născuți în 2023. Tradiţia spune că aduc prosperitate familiei şi vor avea un destin luminos

0
192
bebelus
Unsplash

Pe lângă bucuria trecerii în Noul An,  mai multe familii au trăit emoţii uriaşe odată cu venirea pe lume a bebeluşilor născuţi de Revelion, potrivit stirileprotv.ro.

Unii dintre copilași au apărut la termen, iar alții s-au grăbit și s-au născut mai repede decât erau așteptați. Toţi au fost întâmpinaţi cu dragoste și urări minunate pentru o viață încărcată de iubire belșug și bunătate.

Mamă, care vorbește cu bebelușul: ”Ești cel mai frumos! Da, mămică, da! Tu ești băiatul meu, îngerașul meu!”.

O doamnă în vârstă de 33 de ani era programată pentru cezariană pe data de 9 ianuarie. Dar copilașul s-a grăbit să vină pe lume, de Revelion.

Carmen Milenovici, mămică: Nu se poate descrie în cuvinte. Într-adevăr e greu, dar odată ce trece, e fericire maximă”.

Cu aproape o oră înainte de intrarea în noul an, s-a născut și acest băiețel.

Mihaela Sas, mămică: “Atmosferă festivă, da. Toată lumea discuta despre șampanie, despre să deschidem șampania la ora 12 și între timp a mai venit un bebe.”

La Maternitatea Spitalului Clinc Judeţean Mureş prima naştere din an a fost la două ore după miezul nopții.

Dr. Filimon Anamaria, medic specilist obstertică: ”Un băiețel la ora 2 și 16 minute, 3.220 de grame, 52 de centimetri, zece, s a născut prin cezariană”.

Dr. Demian Mihela, neontolog: “Băiețel născut la termen. Mama este la a doua naștere”.

În total, trei bebeluși s-au născut aici în primele ore ale lui 2023.

Ingrid, mămică: “Nașterea a fost foarte ok, au avut grijă de mine. Mi-e greu după cezariană, dar revin repede. Am început să plâng când am văzut-o”.

O imensă fericire a marcat noul an şi pentru mai multe familii din București. Eva Maria a venit pe lume la maternitatea Bucur, mai devreme decât era așteptată.

Mama: ”Eram acasă, m-au luat durerile de burtă și mi s-a rupt apa. Mai am un băiețel de zece ani”.

Dr. Româna Sima, șefa secșiei neonatologie Maternitatea Bucur: ”Se pare că anul debutează în forță. Bebeluș a venit, este întâmpinat cu voie bună și cu bucuria părinților”.

Mathias, la numai câteva ore de viață, stârneşte zâmbete la maternitatea Spitalului Universitar.

Ana Maria Roșoga, medic primar neonatologie SUUB: ‘Un băiețel la termen, 2.940 de grame, a primit nota 10 este sănătos”.

Iar Iris Teodora a demonstrat că are plămânii puternici de când a deschis ochii, la maternitatea Filantropia.

Mama: “Este mai bine decât mă așteptam. Este și ea foarte bine, am văzut-o la naștere. Este un copil iubit, un copil dorit”

Credința populară spune că pruncii care se nasc în prima zi a anului sunt binecuvântați. Aduc bucurie și prosperitate familiei şi vor avea un destin luminos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.