Primul Birou de Comerț al SUA, din Europa Centrală și de Est, va fi deschis în Sectorul 6

1
385
Foro facebook Ciprian Ciucu

Primarul Ciprian Ciucu se află în vizită de lucru în Statul Arizona. Acesta a anunțat că primul Birou de Comerț al SUA, din Europa Centrală și de Est, va fi deschis în Sectorul 6.

„Zilele acestea sunt în Phoenix, Arizona, într-o misiune economică initiațiată de către colegul meu, deputatul Cristian Bacanu.
Scopul este de a convinge Statul Arizona să deschidă un birou comercial pentru Europa Centrală și de Est la noi, în Sectorul 6.
Misiune îndeplinită! După ce am fost audiați în Camera Reprezentanților au decis că da, îl vor deschide la noi.
Poate vi se pare surprizător faptul că… Arizona! Nu este! Acest stat american are aproape de 2 ori PIB-ul României și este statul SUA cu cea mai mare viteză de dezvoltare!
De ce? Pentru că sunt lipiți de California, adică de ce-a de-a patra economie a lumii, iar dezvoltarea care nu mai încape în California se varsă în Arizona (spill over effect). Ajutați de politici liberale dpdv economic, dezvoltarea este rampantă și zeci de mii de oameni se relochează în Arizona, anual, pentru oportunități și calitatea vieții.
Intel, TMSC și alții au aici, în acest moment, în curs de realizare, proiecte de ZECI DE MILIARDE de dolari, investiții directe!
Sunt cei mai buni în industria semiconductoarelor și printre cei mai buni pe produse și tehnologii medicale, auto electrice, baterii și au multă dezvoltare în IT etc.
Abia aștept să-i pot asista în deschiderea Biroului de Comerț (Trade office) la noi în Sectorul 6.
P.S. Și pentru hate-rii și cârcotașii de serviciu…, știu că vor fi apărut comentariile: pentru această deplasare nu am folosit bani publici, ne-am plătit singuri transportul și am fost cazați prin ospitalitatea lor. Cum nu am știut dacă vom avea succes, nu am vrut să fim acuzați de turism. Azi avem votul, am reușit!”, scrie primarul Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.