Primul centru de incluziune digitală din țară, deschis în Ilfov

Cetățenii și angajații din administrație au acum posibilitatea să învețe, gratuit, să folosească tehnologia în favoarea lor și astfel să își ușureze viețile, anunță președintele Consiliului Județean Ilfov.

Primul centru de incluziune digitală din țară a fost deschis marți la Snagov, în incinta Casei de Cultură Antim Ivireanul.

„Practic, vorbim de un loc modern în care se vor preda noțiuni esențiale despre digitalizare. Degeaba avem la îndemână dispozitive moderne dacă nu știm să le folosim. 

La Snagov, sub deviza Snagov Green&Clean, s-a pus la punct o strategie inedită ce are în vedere dezvoltarea comunității din punct de vedere digital. O localitate care stă bine la capitolul digitalizare atrage investitori cu tehnologii moderne. Iar asta înseamnă bani, locuri de muncă, modernizare. 

Toate proiectele SMART care se implementează în Snagov sunt susținute din bani privați, din sponsorizări. Mă bucur mult să văd că investitorii mari din domeniu fac echipă cu autoritățile locale pentru bunăstarea cetățeanului„, a scris Thuma, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati