Primul elicopter BlackHawk, destinat gestionării situaţiilor de urgenţă, a aterizat la sediul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI

Sâmbătă, la sediul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI a fost livrat primul elicopter BlackHawk, achiziţionat în cadrul proiectului european Viziune 2020.

Totodată, în săptămâna 13-19 noiembrie urmează să fie livrate încă 3 elicoptere iar, până la finalul anului să mai fie recepţionate alte 3 aparate de zbor BlackHawk, dintre care, 2 destinate managementului situaţiilor de urgenţă şi 1 pentru a sprijini structurile operative ale Poliţiei Române.

În perioada următoare se va desfăşura o ceremonie oficială, cu ocazia căreia vor fi prezentate aeronavele BlackHawk, care vor intra în dotarea flotei aeriene ale IGAV.

Inspectoratul General de Aviaţie al MAI a achiziţionat 6 elicoptere Blackhawk , aparate de zbor care vor fi utilizate pentru managementul situaţiilor de urgenţă, 3 fiind configurate pentru operaţiuni maritime şi 3 pentru uscat, iar 1 elicopter a fost achiziţionat pentru a sprijini structurile operative ale Poliţiei Române.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati