Primul restaurant KFC din România, cel din Piața Romană, închis pentru renovări. Va trece prin transformări radicale

Restaurantul KFC din Piața Romană, prima locație deschisă de sub celebrul brand american în România, s-a închis pentru renovări. Restaurantul va trece printr-o schimbare radicală, notează economica.net.

Primul KFC din România și cel mai cunoscut, restaurantul din Piața Romană, s-a închis, temporar, intrând într-un proces de reabilitare.

În ianuarie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a sancționat restaurantul și chiar l-a închis, împreună cu Mc Donalds Romană.

În urma controalelor, ANPC a aplicat amenzi de 15.000 de lei. În România, restaurantele KFC sunt operate de grupul Sphera Franchise, cel mai mare conglomerat din industria de food service și companie listată la BVB. Lansat în urmă cu peste 25 de ani, KFC are acum acum 80 de restaurante, în mai multe orașe.

Ultimele rezultate financiare indică o cifră de afaceri de aproximativ 800 de milioane de lei, fapt care plasează lanțul în top 3 restaurante din România. Restaurantul de la Piața Romană, din București, a fost deschis în apriie 1997, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati