Primul român campion olimpic la sabie din istorie, Covaliu Mihai, prezent la conferința “Disciplina care duce la performanță”

Primul român campion olimpic la sabie din istorie, Covaliu Mihai, va fi prezent pe 19 octombrie la conferința “Disciplina care duce la performanță”, în sediul Mediacor al Universității de Stat din Moldova, anunță Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. 

  • ”Primul român campion olimpic la sabie din istorie, Covaliu Mihai a fost laureat cu aur la Jocurile Olimpice din 2000, campion mondial în 2005, campion european în 2006, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008 la sabie individual.
A fost antrenor al echipei masculine de sabie a României care a câștigat argint olimpic în 2012 și aur mondial în 2009. A primit titlul de Maestru Emerit al Sportului și i-au fost acordate distincțiile: Ordinul national „Pentru Merit” în grad de Comandor, Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a cu doua barete, Ordinul național „Serviciul Credincios” în grad de Ofițer, de către președintele României.
  • Vă așteptăm joi, 19 octombrie la ora 12:30, să vă întâlniți cu campionii României în cadrul conferinței “Disciplina care duce la performanță” în sediul Mediacor al Universității de Stat din Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati