Primul Supercharger Tesla din București a devenit funcțional

Cu doar câteva zile în urmă prima stație de încărcare a mașinilor electrice Tesla, deja celebra Supercharger, a devenit funcțională în București.

Tesla Bucharest Supercharger este a doua stație de acest fel din România, după cea de la Timișoara. Amplasată în parcarea subterană a Promenada Mall, noua stație de încărcare a mașinilor electrice a fost deja testată de câțiva posesori de mașini Tesla, scrie economica.net.

Pe site-ul Tesla a fost anunțată deschiderea celei de a doua stații de încărcare Supercharger din România. După ce prima stație a fost inaugurată acum trei săptămâni la Timișoara, având șase puncte de încărcare, la jumătatea lunii aprilie a devenit funcțională și cea din București. Aceasta are tot șase prize rapide care permit încărcarea mașinilor electrice cu până la 250 kW.

Conform site-ului Tesla, stația de încărcare din Floreasca este funcțională 24 de ore din 24 în toate zilele săptămânii și, grație amplasării în parcarea unui mall, permite accesul la magazine, restaurante și grupuri sanitare.

În lunile următoare este așteptată deschiderea altor două stații rapide Tesla Supercharger, una la Pitești și cealaltă la Sibiu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati