Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles III

0
146

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitaţi să participe la încoronarea regelui Charles III, a informat duminică The Sunday Times, dar cuplul, care a plecat în Statele Unite în 2020, nu a anunţat încă dacă va face deplasarea în Marea Britanie, scrie AFP.

Potrivit unui purtător de cuvânt al celor doi citat de cotidianul britanic, Prinţul Harry „a primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale în legătură cu încoronarea” lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care urmează să aibă loc pe 6 mai, scrie news.ro.

„O decizie imediată cu privire la prezenţa ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată din partea noastră în acest stadiu”, a spus purtătorul de cuvânt.

Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în presa britanică în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale.

După un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a lansat la începutul lunii ianuarie controversata carte de memorii „Rezervă”, în care îşi povesteşte anii adolescenţei marcaţi de droguri şi alcool şi detaliază ruptura de tatăl său, regele Charles III, şi de fratele său William.

Din nou, sâmbătă seară, ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri în cadrul unui interviu cu doctorul Gabor Maté, difuzat pe internet.

El a explicat că s-a simţit întotdeauna „puţin diferit” de restul familiei regale britanice şi a mărturisit că, după ce a crescut într-o „familie dezbinată”, face tot posibilul să nu transmită „traumele” copiilor săi, Archie 3 ani, şi Lilibet, de 1 an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.