Proaspetele mămici primesc sprijin de la “Femei care inspiră” – VIDEO

Proiectul Femei care inspiră este un demers de empowerment pentru femei care a fost lansat în 2019 și a adus multă inspirație femeilor, prin povești de viață pline de autenticitate și mesaje motivaționale. Astfel, femei românce împărtășesc din experiența dobândită de ele în primele 1000 de zile din viața copiilor.

Campania “Femei care inspiră” – ediția 2021 este organizată de Asociația Părinților Isteți, în parteneriat cu Itsy Bitsy FM și este un proiect finanțat de Primăria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Pentru că în perioada sarcinii și în primii ani de viață a copiilor mamele au parte de multe schimbări și provocări, ele au mare nevoie de sprijin și susținere, însă în România se fac prea puține lucruri  în acest sens.

De aceea, femei românce care inspiră încredere și admirație s-au alăturat campaniei și împărtășesc din experiența dobândită de ele în primele 1000 de zile din viața copiilor.

Mame cunoscute, precum Cristina Bălan, Atena Boca, Nicole Cherry, Ela Crăciun, Urania Cremene, Simona Dragomir, Feli, Sofia Frunză, Ruxandra Luca, Gabriela Maalouf, Andreea Marin, Ioana Chicet Macoveiciuc, Tily Niculae și Anca Serea povestesc despre soluțiile care au funcționat pentru ele și familiile lor atunci când au devenit mame, fie că a fost vorba de treburile gospodărești, relația de cuplu, starea lor de bine sau de viața socială și cea profesională.

Secrete pentru obținerea fericirii vor afla mamele și din interviul video pe care Andreea Marin l-a realizat în exclusivitate pentru campania Femei care inspiră cu Meik Wiking, cel mai cunoscut specialist în arta fericirii, directorul Institutului de Cercetare a Fericirii din Copenhaga și scriitor apreciat de publicul din întreaga lume.

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale mamelor vor fi oferite în direct și gratuit de către specialiștii invitați la cele 4 întâlniri online, moderate de Simona Dragomir și desfășurate în serile de miercuri:

  • 20 octombrie, ora 21:00 – Cum se transformă relația mea de cuplu? – cu psihoterapeutul Diana Frazzei;
  • 27 octombrie, ora 21:00 – Care-i rolul tatălui în viață copilului?– cu psihoterapeutul Bogdan Ion;
  • 3 noiembrie, ora 21:00 – Ce fac cu viața mea profesională? – cu expertul financiar Anamaria Ciuhuță;
  • 10 noiembrie, ora 21:00 – Cum îmi recapăt starea de bine din punct de vedere fizic și emoțional? – cu Paul Olteanu, Master Trainer și Executive Coach.

Mamele se pot înscrie gratuit aici.

Pe platforma online femeicareinspira.ro și pe Facebook Femei care Inspira pot fo găsite experiențe autentice și lecții de viață ale vedetelor-mame.

Portretele și mesajele lor vor putea fi admirate și în cadrul unei expoziții foto organizate în Mall Vitan București, în perioada 17 octombrie – 7 noiembrie 2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati