Probe pe linia nouă de tramvai din vestul Bucureștiului – FOTO

Societatea de Transport București a făcut probe pe linia nouă de tramvai de pe Bulevardul Doina Cornea (fost Vasile Milea), potrivit unui anunț pe pagina de Facebook.

„La sfârșitul săptămânii trecute, STB SA a realizat probele tehnice pe linia modernizată pe bulevardele Paul Teodorescu și Doina Cornea (fost Vasile Milea) în vederea continuării și finalizării în cursul lunii august a procesului de recepție a lucrărilor. Probele au fost finalizate cu succes, atât pentru partea de rețea de contact a troleibuzelor, cât și pentru calea de rulare și rețeaua de contact a tramvaielor.

În perioada următoare, beneficiarul lucrărilor – Primăria Municipiului București, va finaliza împreună cu constructorul procedurile legale de recepție a lucrărilor în vederea punerii în funcțiune a noii infrastructuri.

Foto: Facebook / Societatea de Transport București – STB SA

Odată cu finalizarea lucrărilor, corelat cu finalizarea rețelei de troleibuz din intersecția de la Academia Militară, unde circulația troleibuzelor a fost suspendată pentru finalizarea lucrărilor la metrou, transportul public de suprafață din zonă va fi reorganizat atât pentru tramvaie, cât și pentru troleibuze”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a STB.

Aceasta este una dintre liniile pe care vor circula noile tramvaie livrate Bucureștiului de Astra Vagoane Călători Arad.

Foto: Facebook / Societatea de Transport București – STB SA

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati