Procesul de închiriere a locurilor de parcare pentru mașini și biciclete, simplificat în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 anunță că a simplificat procesul de închiriere a locurilor de parcare pentru mașini și biciclete.

Astfel, de acum, anularea unei cereri se poate face foarte ușor, online, și nu mai este nevoie de prezența fizică la sediul Administrației Comerciale Sector 6 pentru a depune cererea semnată.

 Acest lucru îi ajută în special pe cei care doresc loc de parcare de biciclete. În situația în care au depus cerere pentru un anumit rastel, unde locurile s-au epuizat, pot depune cerere pentru un alt rastel de la o altă adresă doar dacă anulează solicitarea inițială. 

Până acum, din motive de securitate, anularea unei cereri se făcea doar fizic sau cu semnătură digitală, online.

Vestea bună este că, din acest weekend, și persoanele care nu au semnătură digitală își pot anula cererile tot online, pe baza CNP-ului, printr-un link securizat.

Acțiunea este ireversibilă și odată anulată cererea, pierdeți locul pe lista de așteptare. Facilitatea aceasta îi ajută mai degrabă pe cei care doresc loc de parcare pentru biciclete, NU pentru mașini.

La începutul acestei luni, Administrația Comercială Sector 6 a dat în folosință 500 de locuri de parcare pentru biciclete, în 10 parcări amenajate pe raza Sectorului 6. Mai sunt locuri la parcările de pe Str. George Ranetti și Bd. Anul 1864. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati