Produs retras de pe rafturi la DM drogerie markt. Risc de otrăvire

Lanțul de magazine dm drogerie markt retrage produsul „dmBio migdale tamari ECO 50g” din motive „de protecție a consumatorilor”.

Potrivit sursei citate, motivul retragerii este următorul: este posibil ca ambalajele individuale să conțină o proporție crescută de migdale amare. Atunci când se consumă migdale amare, în timpul digestiei se eliberează acid prusic. Poate duce la simptome de otrăvire, cum ar fi dureri de cap, greață sau vărsături, care devin evidente la scurt timp după consum. În acest caz, este indicat să consultați un medic.

Sunt afectate doar produsele cu numărul de lot 0722121202 și data limită de consum (data de valabilitate) 15 decembrie 2023, precum și produsele cu numărul de lot 0722112901 și data limită de consum (data de valabilitate) 01 decembrie 2023.

Celelalte produse din gama dmBio nu sunt afectate. Numărul de lot și data limită de consum sunt ușor vizibile pe partea din spate a ambalajului, în câmpul alb din dreapta jos.Prețul de achiziție va fi rambursat – chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati