Produsele colectate în şcolile din București, distribuite spre punctele vamale – FOTO

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) anunță că produsele colectate în şcoli în cadrul campaniei ”Ajutor pentru Ucraina” au început să fie distribuite spre punctele vamale.

Potrivit sursei citate, au început demersurile pentru transportul în centrul de la Arena Naţională, coordonat de Primăria Capitalei, a produselor colectate de unităţile de învăţământ – centre de colectare, în cadrul campaniei „Ajutor pentru Ucraina”.

Produsele vor fi sortate şi apoi distribuite spre punctele vamale cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov şi al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

„Astăzi, 4 martie, la capătul a patru zile de la demararea campaniei, au început demersurile pentru transportul produselor din unităţile de învăţământ – centre de colectare, în centrul de la Arena Naţională, coordonat de Primăria Capitalei. (…)

S-au colectat, până în acest moment, aproximativ 40 tone de produse, din 4 dintre unităţile de învăţământ – centre de colectare. Demersul este în desfăşurare, produsele urmând a fi sortate şi distribuite spre punctele vamale, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov şi al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, afirmă sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati