Produsele echipei naționale, disponibile acum și în Aeroportul Otopeni

Federația Română de Fotbal (FRF) și Lagardère Travel Retail România anunță deschiderea a două centre de cumpărare a produselor Echipei Naționale în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București.

Cele două centre, amplasate în zona de plecări interne și internaționale, vor oferi suporterilor și călătorilor o gamă largă de produse licențiate și suveniruri ale echipei naționale de fotbal a României.

Prin aceste două noi puncte de comercializare a produselor cu însemnele echipei naționale, suporterii vor fi și mai aproape de tricolori, având ocazia de a achiziționa produsele înainte de plecarea la meciurile din străinătate.

Echipele FRF și Lagardère Travel Retail au lucrat îndeaproape pentru a asigura o selecție diversificată de produse, inclusiv tricouri, șepci, eșarfe, mingi și multe altele, pentru a satisface toate preferințele suporterilor. Fiecare produs este autentic și licențiat oficial de către FRF.

Centrele de cumpărare a produselor Echipei Naționale din Aeroportul Internațional “Henri Coandă” București sunt deschise non-stop, pentru a oferi suporterilor acces la cele mai recente produse ale echipei naționale, indiferent de oră.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati