Produsele tradiționale din zona Munților Făgăraș, mai aproape de bucureșteni prin noul magazin online roadelemunților.ro

0
336

Roadele Munților Făgăraș, food hub-ul dedicat promovării producătorilor locali din jurul Munților Făgăraș lansează noul său magazin online www.roadelemunților.ro.

  • Platforma oferă acces facil și rapid la cele peste 170 de produse naturale, create cu pricepere de 30 de mici producători din vecinătatea Munților Făgăraș.

Roadele Munților este o afacere verde inițiată de Fundația Conservation Carpathia și reunește mici producători locali, tradiționali, ale căror produse sunt create cu respect pentru natură și consumatori.

Lansarea magazinului online sub deviza „Îți vine natural să dai un click!” marchează un pas important către facilitarea accesului doritorilor de produse locale, culese sau produse cu ingrediente din Munte.

  • Roadele Munților oferă o categorie bogată de produse, unele dintre ele realizate în serie limitată, precum dulcețuri, zacuști, miere, siropuri, sosuri, țuică, paste artizanale, miez de nucă, fructe uscate, ciuperci deshidratate și uleiuri aromatizate. O categorie specială de produse bio și vegane este disponibilă pentru cei interesați să facă alegeri sănătoase și sustenabile pentru alimentația lor.

Magazinul online va pune și mai bine în valoare cei peste 30 de producători locali reuniți în cadrul centrului alimentar de colectare și distribuție (Food Hub) Roadele Munților.

Prin gust, autenticitate și îndemânarea cu care au fost pregătite, produsele Roadele Munților spun povestea Munților Făgăraș, și a oamenilor care duc mai departe măiestria și rețetele tradiționale ce pun în valoare tot ceea ce oferă natura mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.