Profesor de la Jean Monnet, scene erotice cu o elevă de 16 ani – FOTO

Un profesor de la Jean Monnet a fost filmat la o petrecere privată în timp ce realiza scene demne pentru filmele pentru adulţi cu o elevă din acelaşi liceu. 

Imaginile, publicate de Click.ro, au ajuns și la Poliție care a deschis o anchetă. Conducerea liceului, contactată de Adevărul.ro susține că profesorul este un suplinitor venit în această toamnă, cu jumătate de normă. După declașarea scandalului, profesorul și-a dat demisia, spune sursa citată.

Bărbatul lucra și ca stripper

Imaginile cu profesorul dansând lasciv cu o elevă au fost suprinse la o petrecere privată. Bărbatul a ajuns acolo după ce ar fi fost angajat ca stripper, iar tranzacția s-a făcut prin intermediul unui site de adulți, susțin jurnaliștii de la Click.

Ulterior au ajuns publice după ce una dintre participantele la petrecere le-a postat pe un site de socializare.

”Nu există o resursă umană care să poată fi aleasă după nişte criterii”

Directoarea liceului Jean Monnet, Tudorița Codreanu, a explicat că profesorul cu pricina, care predă Muzica, nu este titular. A venit în acest an școlar, ca suplinitor, cu jumătate de normă.

”Din păcate, nu există o resursă umană care să poată fi aleasă după nişte criterii. Şi dincolo de porţile şcolii nu putem şti cine ce face şi cum. (…) Eu am o vârstă şi profesorii mei au fost un exemplu pentru mine. Şi-i privesc de jos în sus şi acum. Încă fac lucrul acesta. Aşa ar trebui să fie din punctul meu de vedere. Dar, societatea este în schimbare, oamenii se schimbă şi sunt mulţi neaveniţi şi cel mai trist este că suntem puşi toţi într-o lumină proastă”, a declarat Tudoriția Codreanu pentru Adevarul.

Poliția Capitalei a confirmat că a declanșat o anchetă

“Cu privire la imaginile difuzate în grupuri de socializare, privind un eveniment privat, în care se prezumă și participarea unui cadru didactic, Secția 1 Poliție a declanșat verificări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept“, a comunicat Poliția Capitalei.

Profesorul de muzică și-a depus, astăzi, demisia, fapt confirmat de Inspectoratul Școlar București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati