ProfiArt deschide un nou magazin de artă și hobby, în DN1 Value Centre

Compania românească ProfiArt inaugurează un nou magazin de artă și hobby, situat în DN1 Value Centre, Balotești. Magazinul are 102 metri pătrați și deschiderea sa completează strategia de extindere a ProfiArt, care ajunge astfel la șapte magazine în București și Ilfov. 

Magazinul de artă și hobby, inaugurat pe 29 martie, deservește zona de nord a Capitalei și este deschis de luni până duminică, de la 9.00 la 21.00.

Primii 100 de clienți ai noului magazin primesc un card de reducere de 10% pe viață, card valabil în întreaga rețea ProfiArt.

Magazinul ProfiArt DN1 Value Centre este cel de-al șaptelea magazin din portofoliul ProfiArt și cel de-al patrulea magazin al companiei situat într-un centru comercial, alături de ProfiArt ParkLake, ProfiArt SUN Plaza și ProfiArt AFI Cotroceni.

După deschiderea din 2019 a depozitului nostru din Pantelimon și optimizarea celor 700 de metri de spațiu operațional, am reușit să ne îndeplinim planul strategic de creștere, și în ciuda provocărilor din ultima perioadă, să încheiem fiecare an pe creștere. Ne-am bucurat să găsim în DN1 Value Centre un partener cu valori aliniate la misiunea noastră de a oferi calitate și servicii de top. Pentru 2023, lucrăm la rafinarea proceselor logistice și continuăm să construim parteneriate de succes”, spune Rebecca Valea, co-fondator ProfiArt.

Pe rafturile noului magazin ProfiArt, clienții vor găsi mărcile pe care ProfiArt le distribuie în mod exclusiv în România, cum ar fi Pebeo (Franța), Schmincke (Germania), daVinci (Germania), Canson (Franța), Copic (Japonia), dar și alte mărci cunoscute de materiale de artă și hobby.

În ultimii ani, am urmărit creșterea numărului de magazine proprii, considerând că este cel mai bun mod de a oferi experiențe pline de inspirație. Pe lângă selecția mărcilor de top de la raft, rezultatul expertizei noastre în domeniu, suntem alături de clienții noștri cu cele mai bune recomandări despre tehnicile de hobby creativ și artistice”, completează Rebecca Valea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati