Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 decembrie. Cum va fi vremea în Capitală

Elena Mateescu, director ANM, are veşti bune pentru românii care vor avea cinci zile libere la sfârşitul acestei luni.

Vremea va fi în general mai caldă în minivacanţa de 1 Decembrie, iar temperaturile vor ajunge la 13-14 grade în partea de sud-est a ţării şi la 11-12 grade în Capitală, a declarat, miercuri, directorul general al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, potrivit stiri.tvr.ro.

”Pentru 1 decembrie, avem temperaturi care vor caracteriza o vreme în general mai caldă, 13-14 grade în parte de sud – sud est a țării, 11-12 grade în Capitală. Pentru început de decembrie înseamnă vreme ușor mai caldă. Sigur, nu excludem să avem și precipitații la nivel local. Deocamdată masa de aer rece, cel puțin în jumtatea nordică a țării, rămâne de interes și la sfârșitul ultimei luni din această toamnă, posibil și debutul primei luni de iarnă.

Pentru intervalul 28 noiembrie – 5 decembrie, o vreme apropiată de normalul termic. Important este caracterul deficitar al precipitațiilor. Sper să ne bucurăm de această minivacanță, indiferent dacă plouă sau la munte ninge”, ne-a declarat Elena Mateescu, directorul Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati