Program de voluntariat la Primăria Sectorului 1. Cine se poate înscrie

Primăria Sectorului 1 demarează un program de voluntariat, în care cei interesați vor avea oportunitatea să participe la activități de interes public și să contribuie în mod activ la dezvoltarea comunității Sectorului 1.

Programul se desfășoară la sediul Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 sau, în funcție de specificul activității, remote (de acasă) sau pe teren (pe raza Sectorului 1).

”Vrei să schimbi lucrurile în comunitatea din Sectorul 1? De acum este mai simplu decât crezi.

Am propus Consiliului Local al Sectorului 1 să avem un program de voluntariat la nivelul Primăriei iar acesta a fost aprobat.

Astfel, dacă ai peste 18 ani și ești o persoană: dinamică, inovativă, cu spirit civic și cu idei, haide alături de noi să dai o mână de ajutor la schimbarea Sectorului 1. E nevoie de sprijinul tău în domenii precum: asistență socială, protecția mediului, educație și cercetare, sănătate, artă, cultură, sport și recreere, drepturile omului etc.

Mai multe amănunte referitoare la condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a fi voluntarul comunității noastre, modul în care facem selecția, domeniile în care vei activa și detalii despre înscriere regăsești accesând următorul link”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Cine se poate înscrie?

Candidaţii interesați de programul de voluintariat trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:
(a) Să aibă vârsta legală de 18 ani;
(b) Să cunoască limba română scris și vorbit (în cazul cetățenilor străini, organizația gazdă poate să-i pună acestuia la dispoziție un interpret);
(c) Să aibă capacitatea deplină de exercițiu;
(d) Să aibă o stare de sănătate corespunzătoare activităților de voluntariat propuse de organizația gazdă/starea de sănătate se probează cu adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de către unități sanitare abilitate;
(e) Să nu aibă antecedente penale care să să-i facă incompatibili cu activitatea de voluntariat desfășurată și să nu fi fost condamanat pentru săvârșirea unor infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de fals ori a unor fapte de corupție, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea (declarație pe propria răspundere);
(f) Să nu fi desfășurat activitate de poliție politică, așa cum este definită prin lege (declarație pe propria răspundere).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati