Program Poștă Crăciun și Revelion: Când poți trimite pachete și scrisori

Program Poștă Crăciun și Revelion. Compania Naţională Poşta Română anunță care va fi programul de lucru în perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciun și Revelion.

Program Poștă Crăciun și Revelion. Poșta Română va avea următorul program special de Crăciun și Revelion:

  • În ziua de 24 decembrie 2021, toate subunităţile poştale din mediul rural vor funcționa în program normal, iar cele din mediul urban vor fi deschise în intervalul orar 8.00 – 16.00.
  • În ziua de 25 decembrie 2021, prima zi de Crăciun, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, fiind zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.
  • În perioada 27 – 30 decembrie 2021, toate subunitățile poștale vor funcționa conform programului normal de lucru.
  • În ziua de 31 decembrie 2021, toate subunităţile poştale din mediul rural vor funcționa în program normal, iar cele din mediul urban vor fi deschise în intervalul orar 8.00 – 16.00.
  • În ziua de 1 ianuarie 2022, toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise, fiind zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

”Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati