Programul băncilor de Sărbătoarea Sfintei Marii. Ce unități vor fi deschise

0
291
sursa foto: www.wikipedia.org

​​Majoritatea băncilor nu vor avea deschis pentru public în 15 august, dar există și câteva excepții, scrie Hotnews.ro.

CEC Bank nu va avea program de lucru cu publicul în unităţile sale teritoriale pe 15 august 2013.

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

În această perioadă, deţinătorii de carduri CEC Bank vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul Call Center (TelVerde: 0 800 800 848) este disponibil în intervalul orar 7:00-22:00.

Pe 15 august, unitățile BCR vor fi închise, cu excepția celor din marile centre comerciale

Banca Comercială Română anunță că în data de 15 august, zi declarată sărbătoare legală, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa teritorială extinsă. Astfel, unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri. Acestea vor funcționa după programul de lucru al centrelor comerciale, majoritatea fiind deschise în intervalul 12:00 – 20:00.

Pe 14 august, programul de lucru cu publicul este cel obișnuit, iar în ceea ce privește programarea online în sucursale, programul tuturor unităților a fost actualizat pe toate platformele BCR.

Serviciile bancare online prin George rămân disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente

BCR este disponibilă non-stop și prin telefon, la *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale.

ATM-urile și mașinile multifuncționale BCR din zonele de Self 24 Banking vor fi alimentate și sunt operaționale. E bine de știut că BCR oferă non-stop și Zonele Self 24 Banking, amenajate în cadrul anumitor unităţi BCR. Disponibile 24 de ore din 24, acestea sunt 100% automatizate, fiind dotate cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar pentru orice posesor de card bancar

Ziua de 15 august este zi liberă în agențiile Raiffeisen Bank, cu excepția unităților din mall-uri, care au un program special.

Ziua de 15 august 2023 (Adormirea Maicii Domnului) este zi nelucrătoare în unitățile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unităților din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor.

Departamentul Servicii Clienți (Call Center) va asigura permanența pe serviciul de relații clienți pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti Premium și FWR.

Orarul agențiilor cu program special, îl găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.