Programul de vizitare al Muzeului Antipa în 24 ianuarie 2024

Programul Muzeului Antipa în 24 ianuarie 2024! Vizitatorii pot admira 4 expoziții temporare deschise în această perioadă.

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, Muzeul Antipa va avea miercuri24 ianuarie 2024, un program special de vizitare, fiind DESCHIS între orele 10:00 și 18:00 (ultimul vizitator va intra la ora 17:00).

Trecându-ne pragul, veți putea admira 4 expoziții temporare deschise în această perioadă la Muzeu:

  • „Români de poveste”, expoziția interactivă organizată în parteneriat cu Asociația pentru Educație Digitală Bigger Picture (A fost odata), care dezvăluie publicului 20 de personalități de ieri și azi, oamenii cu realizări remarcabile în știință, literatură, pictură, sport, istorie și muzică.
  • „Antipa și Racoviță – exploratori de poveste”, expoziția care vă introduce în atmosfera de școală a celor doi savanți și vă provoacă să exersați meseria de cercetător într-un „laborator de studiu” creat special pentru ei.
  • „Creaturi ascunse”, expoziția care te îndeamnă să descoperi universul fascinant al unor misterioase creaturi!
  • „EDUboost – Protecția Mediului”, care cuprinde informații despre sustenabilitate și protecția mediului, având ca teme: Un oras sustenabil; Implicarea în comunitate; Resursele orașului; Terapia cu animale și O comunitate prietenoasă cu animalele.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati