Programul liniilor R402 şi R436, prelungit pentru Maratonul vaccinării din Buftea

Programul liniilor R402 şi R436 a fost prelungit pentru Maratonul vaccinării anti-COVID care are loc, de vineri până duminica aceasta, la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Buftea.

La solicitarea Consiliului Judeţean Ilfov, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI) a dispus ca operatorul de transport să asigure preluarea călătorilor pe toată perioada programului de funcţionare a centrului de vaccinare în timpul maratonului, care a fost extins cu patru ore, devenind 8.00-24.00, potrivit site-ului TPBI.

Organizatorii îşi propun vaccinarea a 800 de persoane pe zi pe durata maratonului

Preluarea călătorilor la şi de la centrul de vaccinare se va face cu autobuzele liniilor regionale R402 (Străuleşti – Sitaru) şi R436 (Cartier Dămăroaia – Buftea), care vor fi deviate până la centrul de vaccinare, cu întoarcere la Studiourile Buftea.

Conform CJ Ilfov, cei care doresc se pot vaccina între orele 8,00 – 24,00, cu seruri produse de Pfizer BioNTech sau Moderna, fără programare, doar cu prezentarea cărţii de identitate valabile. Organizatorii îşi propun vaccinarea a 800 de persoane pe zi pe durata maratonului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati