Programul Metrorex de Paşte

Metrorex anunță programul pe perioada Sărbătorilor Pascale, acesta fiind, spre deosebire de anii precedenţi, unui reorganizat.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, in perioada 17-20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula la un interval de 10-11 minute pe toate magistralele.

„De asemenea, informăm publicul călător că în contextul actual şi ţinând cont de Ordonanţa Militară nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 că : „Se pot oficia slujbe în locaşele de cult de către slujitorii bisericeşti/religioşi, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online”, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula!”, a precizat Metrorex.

„Deși ne-am fi dorit să fim alături de călătorii noștri și în acest an, din păcate, ținând cont de situația actuală generată de pandemia cu noul Coronavirus, dar și de reglementările autorităților privind limitarea răspândirii acestui virus, în noaptea de Înviere, 18/19.04.2020, trenurile de metrou nu vor circula!”, spune Metrorex, într-un comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati