Programul „Străzi Deschise” de duminică, anulat din cauza Codului portocaliu de ploi torențiale

Primăria Capitalei anunță că, având în vedere avertizarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie, privind Codul portocaliu de ploi torențiale și abundente pe raza Municipiul București, valabil pentru zilele de 29 și 30 septembrie, programul artistic #străzideschise pentru duminică, 29 septembrie, de pe #CaleaVictoriei și Strada Prevederii din sectorul 3 se anulează.

Activitățile artistice planificate pentru ziua de astăzi, de pe #traseelepietonale, #CaleaVictoriei și strada Prevederii se desfășoara conform programului anunțat.

Sâmbătă, 28 septembrie, se vor menține restricții de trafic pe Calea Victoriei, între orele 10:00 –  23:00. Se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecția cu Bulevardul Dacia, Strada Știrbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Pe strada Prevederii, traficul va fi restricționat pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Nicolae Grigorescu și Strada Vlăhița, până la ora 20:00.

Mai multe detalii aici: https://shorturl.at/oh00S

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati