Proiectul „Departe de centru, Aproape de oameni”, de vineri, la Teatrul Masca

O serie de spectacole realizate de o parte a instituţiilor culturale bucureştene vor fi prezentate publicului, începând de vineri, până în 12 septembrie, în cadrul proiectului „Departe de centru, Aproape de oameni”, iniţiat de Teatrul Masca.

„Pentru locuitorii cartierelor Militari, Crângaşi, Drumul Taberei şi Giuleşti, care au rămas sau vor fi în această perioadă acasă, pentru toţi locuitorii Capitalei care vor să petreacă o seară de spectacol sub cerul liber, savurând în acelaşi timp o îngheţată, o cafea sau – de ce nu?! – un cocktail, Teatrul Masca vă invită la o suită de spectacole prezentate de o parte a instituţiilor culturale bucureştene, atât cele subvenţionate de PMB, cât şi cele independente sau subvenţionate de Ministerul Culturii”, potrivit unui comunicat transmis luni de Teatrul Masca.

Vor prezenta spectacole Teatrul Dramaturgilor Români, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Ţăndărică, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Teatrul Arte dell’Anima, Teatrul Coquette, Breasla Actorilor, Teatrul InDArt, Teatrul Masca şi folkiştii Marius Matache şi Teddy Tuduroiu.

Proiectul se adresează publicului adult (+16), nevaccinat sau vaccinat anti-COVID, care va avea acces purtând mască sanitară de protecţie.

Numărul maxim de spectatori este de 70 de persoane/reprezentaţie.

Biletele s-au pus deja în vânzare şi se pot cumpăra de la casa de bilete a teatrului sau online pe mystage.ro.

Cu excepţia reprezentaţiei Teatrului Ţăndărică din 22 august, care se va juca în Sala Teatrului Masca, toate celelalte spectacole au loc în Amfiteatrul „Lacătelor de Dragoste” din Bulevardul Uverturii, 14, Sector 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati