Proiectul Străzi Deschise se suspendă din acest weekend. ARCEN: În 2022 îl vom extinde!

Proiectul Străzi Deschise se suspendă începând cu weekend-ul acesta, 2 – 3 octombrie, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Covid-19 în București, anunță ARCEN pe pagina de Facebook. Astfel, străzile din centrul Capitalei nu vor mai fi pietonale la sfârșit de săptămână.

”Ca urmare a creșterii ratei de infectare cu Covid-19 în București și a noilor restricții necesare pentru a face față acestui val agresiv de infectări, proiectul Străzi Deschise se suspendă începând cu weekend-ul acesta, 2 – 3 octombrie.”, arată sursa citată.

Reprezentanții ARCEN spun că proiectul Străzi Deschise a fost ”un adevărat fenomen pentru viața urbană din centrul Bucureștiului” și le mulțumesc celor care s-au implicat în dezvoltarea acestuia. Ei promit că proiectul va continua și în 2022, într-o formă mai extinsă și dezvoltată.

”Economic, social, cultural, zona a crescut enorm, trotuarele sunt pline chiar în timpul săptămânii, au apărut noi afaceri locale care înregistrează săptămânal încasări record. Orașul oamenilor e, deci, șansa reactivării și regenerării Bucureștiului. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest proiect! În 2022 îl vom extinde și îl vom dezvolta.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati