Promenada București invită vizitatorii să experimenteze cumpărăturile de Crăciun într-un mod inedit/ Program de sărbători

0
328

Promenada Mall București anunță care este programul centrului comercial de sărbători.

Ca în fiecare an, sfârșitul lunii decembrie aduce modificări în orarul de funcționare a centrului comercial.

Astfel, pe 24 decembrie, Promenada Mall își așteaptă vizitatorii între 10:00 – 18:00, iar în prima zi de Crăciun va fi închis. În perioada 26 decembrie și 30 decembrie inclusiv, mallul va funcționa în regim normal, de la 10:00 la 22:00.

Pe 31 decembrie, centrul comercial poate fi vizitat între 10:00 și 18:00, iar pe 1 ianuarie va fi închis. Din 2 ianuarie 2024 se revine la programul normal.

Promenada București invită vizitatorii să experimenteze cumpărăturile de Crăciun într-un mod inedit

La Promenada va fi organizat de asemenea Christmas Fair, un târg de cadouri care se desfășoară până pe 23 decembrie, între 10:00 și 22:00, în zona magazinelor Intersport și CCC, de la nivelul 1.

Aici vor fi expuse produse din gama articolelor vestimentare, accesoriilor și bijuteriilor, până la cozonaci și preparate de sezon.

De asemnea, clienții vor putea beneficia de servicii de împachetare gratuită a cadourilor într-un lounge special amenajat, amplasat la nivelul 1, în zona magazinului H&M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.