Proprietarii imobilelor din Sectorul 1 cu fațadele degradate vor plăti un impozit mai mare cu până la 500%

1
314
Foto: Clotilde Armand / Facebook
Proprietarii imobilelor din Sectorul 1 cu fațadele degradate vor plăti un impozit mai mare cu până la 500%. Consiliul Local Sector 1 a aprobat în ședința de astăzi supraimpozitarea a aproximativ 20 de proprietari care nu și-au îngrijit clădirile pe care le au în proprietate, anunță Primarul Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.
„Astfel, aceștia vor plăti, în anul 2024, un impozit majorat cu valori între 100% și 500%, în funcție de starea imobilului.
Este vorba despre imobile situate pe Str. Biserica Amzei, Bd. Dacia, Str. Berzei, Str. G-ral H. Berthelot, Str. Panait Istrati, Str. Popa Tatu și Str. Băneasa. Cele mai multe dintre aceste clădiri urâțesc înfățișarea Sectorului și sunt un adevărat pericol pentru trecători, mai ales când bate vântul sau când plouă.
Avem în evidență mai multe zeci de imobile care au fațadele degradate. Polițiștii locali din cadrul Biroului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au emis în acest an sute de somații proprietarilor pentru a-și remedia/restaura imobilul. Mă bucur să văd că mulți dintre proprietari au răspuns somațiilor și și-au reparat fațadele caselor.
Semnul „Atenție, cade tencuiala!” trebuie să ajungă istorie. Pentru sesizări, nu ezitați să sunați la Telefonul Cetățeanului 021.9540, disponibil 24/7″, scrie Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.