Protecția Copilului a declanșat o anchetă după bătaia dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă să producă efecte de natură legală. De această dată este vorba despre intervenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, care a declanșat o anchetă după ce fiul celor doi, Laurențiu jr, 14 ani, cunoscut sub apelativul de Bebeto, ar fi asistat la cearta violentă a părinților, cu efecte asupra stării sale emoționale.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în stradă pe 24 septembrie.

După acest incident, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, acuzându-se reciproc de agresiune.

Protecția Copilului a confirmat pentru playsport.ro că investighează acest caz. Reprezentanții instituției ar fi mers acasă la Anamaria Prodan pentru a sta de vorbă cu Bebeto.

”Vă comunicăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov s-a autosesizat în acest caz și a întreprins toate demersurile necesare, în conformitate cu Legea 272/2004 republicată”, arată sursa citată.

Este vorba despre legea privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

O echipă de la DGASPC Ilfov ar fi făcut deja o vizită acasă la Anamaria Prodan pentru a lua contact cu minorul. El ar urma să intre și sub supravegherea unui psiholog.

Într-o declarație oferită pentru realitatea.net la scurt timp după conflictul stradal cu actualul antrenor de la Neftci Baku, Anamaria Prodan spunea că minorul a văzut imaginile și tremură încontinuu.

”Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat”., a precizat Prodan.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati