Protest sâmbătă, la congresul PNL. Declic aduce un ciolan de peste 2 metri

Declic anunță un protest sâmbătă dimineață, la Romexpo, unde va avea loc Congresul PNL și unde vor duce un ciolan înalt de peste 2 metri, inscripționat cu mesajul „După ce vă împărțiți ciolanul, desființați Secția Specială!”.

„Am ales să mergem cu acest ciolan uriaș, pentru că lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetățenii. Liderii liberali au uitat de guvernare”, spun reprezentanții organizației civice, scrie Hotnews.ro.

Congresul PNL va avea loc sâmbătă la Romexpo, iar la eveniment vor participa 5.000 de delegaţi din toată ţara care trebuie să îl aleagă pe viitorul preşedinte al partidului, dintre Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu.

Secția Specială a cheltuit 19 milioane de lei și a trimis în judecată un singur magistrat corupt, arată Declic.

„Sper să le crape tuturor obrazul de rușine, puși în fața adevărului!”

„Am ales să mergem cu acest ciolan uriaș pentru că lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetățenii. Liderii liberali au uitat de guvernare”, afirmă reprezentanții Declic.

Ei spun că au vorbit deja cu artistul care poate crea ciolanul imens, iar costul este de aproximativ 5.000 de lei, fiind începută și o campanie de donații pentru a acoperi costurile.

„Imaginează-ți reacția lui Florin Cîțu și a lui Ludovic Orban, când vor vedea ciolanul uriaș în fața Romexpo, acolo pe unde vor intra cei 5.000 de delegați care participă la congresul liberal. Va fi prezent și președintele Klaus Iohannis și nu va avea cum să treacă cu vederea ciolanul. Sper să le crape tuturor obrazul de rușine, puși în fața adevărului”, spune Cătălina Hopârteanu, reprezentant Declic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati