Protestul din serviciile de Ambulanţă a fost suspendat oficial, după ce liderii au renunţat la greva foamei

0
303
Foto: Blocul Național Sindical

Federaţia Ambulanţa anunţă că decizia suspendării oficiale a protestului din serviciile din ţară a fost luată în cursul dimineţii de miercuri, după ce liderii au renunţat la greva foamei marţi seară.

„Federaţia Ambulanţa, afiliată la Blocul Naţional Sindical, informează că greva foamei declanşată de preşedintele Federaţiei Ambulanţa, Gheorghe Chiş şi a celor 8 lideri de sindicat, a încetat în seara zilei de 21 Noiembrie 2023, ora 21:00, iar hotărârea de a suspenda protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanţă, a fost luată azi, 22 Noiembrie 2023, ora 8:00”, au transmis, miercuri, sindicaliştii, printr-o postare pe Facebook.

Potrivit acestora, deciziile au fost luate în urma întâlnirilor cu premierul Marcel Ciolacu şi cu ministrul Muncii, Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu.

„Au convenit un calendar de soluţionare a problemelor din serviciile de ambulanţă, în funcţie de priorităţi şi posibilităţile reale de rezolvare. Deputatul Gabriel Valer Zetea a fost implicat în organizarea întâlnirilor, însoţind grupul greviştilor la ambele întâlniri. Blocul National Sindical mulţumeşte tuturor pentru suport şi salută acţiunea rapidă a Guvernul României pentru rezolvarea protestelor din serviciile de ambulanţă”, au mai transmis sindicaliştii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.