Protocolul semnat de Clotilde Armand cu Romprest a fost RESPINS de consilieri. Primarul cere explicații de la PNL Sector 1

Proiectul prin care Clotilde Armand le-a cerut consilierilor locali să aprobe protocolul încheiat cu Romprest a fost respins la vot, a anunțat pe Facebook edilul de sector.

Proiectul prin care Clotilde Armand le-a cerut consilierilor locali să aprobe protocolul încheiat cu Romprest a fost respins la vot: ”Cu alte cuvinte, compania Romprest acceptă să reducem costurile de la 240 de milioane de lei la 125 milioane dar PNL Sector 1 nu.”, a scris edilul pe Facebook.

Consilierii PNL Sector 1 nu au votat în ședința Consiliului Local de astăzi protocolul dintre Primăria Sectorului 1 cu Compania Romprest, protocol prin care operatorul de salubritate a acceptat toate condițiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni și s-a angajat să avem un sector curat fără întreruperi, fără frecvențe fictive și fără facturi supraevaluate, a explicat Clotilde Armand.

Ea a completat că acest protocol a fost agreat de părți în urma discuțiilor de la Prefectură.

Armand solicită explicații de la conducerea PNL Sector 1

Astfel, primarul Sectorului 1 acuză conducerea PNL Sector 1 de iresponsabilitate și cere explicații ”pentru felul în care filiala PNL Sector 1 sabotează partenerii de guvernare și cetățenii.”

”Cu alte cuvinte, compania Romprest acceptă să reducem costurile de la 240 de milioane de lei la 125 milioane dar PNL Sector 1 nu. Iresponsabilitatea conducerii PNL Sector 1 trebuie să fie discutată în coaliție și îi solicit public președintelui PNL București să ofere explicații bucureștenilor pentru felul în care filiala PNL Sector 1 sabotează partenerii de guvernare și cetățenii.”, a precizat Armand.

Ea spune că nu este „prima dată” când se întâmplă acest lucru și că în momentul în care administrația locală a vrut să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu să le restaureze, PNL Sector 1 ”s-a opus fără nici un motiv”.

”Nu este prima dată. Reamintesc că am vrut să preluăm parcurile Herăstrău și Cișmigiu să le restaurăm și PNL Sector 1 s-a opus fără nici un motiv. Vrem să modernizăm Calea Griviței și bd. Ion Mihalache și PNL Sector 1 s-a opus. Ce vedem în schimb? Atacuri și linșaje demne de PSD și zero proiecte, zero inițiative și soluții. Piedici de prost gust pentru investițiile noastre și infantilism politic.”, a conchis edilul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati