Provocările cu care se confruntă Ucraina discutate la The Rebuilding Ukraine Forum – Bucharest 2023

Reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale, ai mediului de afaceri şi ai societăţii civile vor discuta, în cadrul unui forum, despre provocările cu care se confruntă Ucraina din perspectiva a trei piloni importanţi: reconstrucţia, apărarea şi reabilitarea fizică şi mentală a victimelor războiului.

The Rebuilding Ukraine Forum – Bucharest 2023 va oferi un mediu propice pentru stimularea parteneriatelor, schimbul de cunoştinţe şi generarea de soluţii practice pentru dezvoltarea durabilă a Ucrainei.

Potrivit organizatorilor, forumul este un eveniment internaţional de înalt nivel care serveşte ca o platformă pentru promovarea dialogului, colaborării şi acţiunii în vederea reconstrucţiei Ucrainei.

„The Rebuilding Ukraine Forum – Bucharest 2023 este o platformă de real interes pentru diverse părţi, care se pot uni şi contribui la reconstrucţia, apărarea şi reabilitarea fizică şi mentală a victimelor războiului Rusiei din Ucraina. Prin promovarea sinergică a dialogului, colaborării şi acţiunii, acest forum îşi propune să genereze schimbări pozitive şi să deschidă calea către un viitor prosper şi rezilient pentru Ucraina. Rezultatele forumului vor constitui o resursă valoroasă pentru ambele ţări, vecine şi prietene, în general, precum şi pentru toate entităţile implicate în procesul de reconstrucţie al Ucrainei, inclusiv din perspectiva atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă”, notează organizatorii.

Forumul va fi organizat sub Înaltul Patronaj al prim-ministrului României şi al prim-ministrului Ucrainei şi găzduit de Camera de Comerţ Bilaterală România-Ucraina în parteneriat cu Ambasada Ucrainei în România, US Institute of Diplomacy and Human Rights, Camera pentru Diplomaţia Dezvoltării Durabile cu Ucraina, Asociaţia Română a Producătorilor de Tehnică Militară (PATROMIL) şi New Strategy Center.

Sursa AGERPRES

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati